Goodwings og B Lab indgår partnerskab

Den danske B Corp, Goodwings, har indgået partnerskab med B Lab. Det betyder, at hver gang, du booker et hotelværelse, kan du donere penge til B Lab, som er den nonprofitorganisation, der står bag B Corp-certificeringen og the B Impact Assessment.

Goodwings er en hotelbookingplatform, der kombinerer en kærlighed til rejser med en passion for at skabe en bedre fremtid. Goodwings platform rummer lige nu 365.000 hoteller over hele verden, og hver gang man booker hos Goodwings, får man muligheden for at støtte en af de 130 nonprofitorganisationer, Goodwings har indgået partnerskaber med. En af dem er B Lab, der står bag B Corp-certificeringen og the B Impact Assessment.

Støt B Lab med at skabe et nyt virksomhedsparadigme
Ved at støtte B Lab, når du booker et hotelophold gennem Goodwings, bidrager du til B Labs arbejde med at understøtte et paradigmeskifte mod et erhvervsliv, hvor virksomheder adresserer, løfter og løser samfundets største udfordringer.

B Lab stræber efter dette ved at certificeret de ledere og virksomheder i erhvervslivet, der skaber en inkluderende og divers økonomi, og som opfordrer andre ledere til at gøre det samme – og på den måde transformere vores økonomi. Til fordel for mennesker, miljøet og bundlinjen.

Hvordan virker det?
I branchen bruger hotelbookingportalerne i gennemsnit 60% af deres indtjening på markedsføring, svarende til svimlende 30 milliarder dollars årligt. Men Goodwings udfordrer normen.

Goodwings forretningsmodel er bygget på, at NGO’er fungerer som ambassadører for selskabet, og dermed bruger Goodwings næsten ikke penge på reklame. Besparelsen i markedsføring går i stedet til ekstra lave priser på hoteller og donatoner til de 130 nonprofitorganisationer, som Goodwings har etableret innovative partnerskaber med.

Hver gang, du booker et hotelophold gennem Goodwings, sparer du op til 20% af, hvad det normalt koster at leje et hotelværelse. Derudover går mindst en tredjedel hver booking-kommission til organisationer såsom B Lab, der bruger pengene til at finansiere sine projekter. Det koster ikke ekstra for dig, der booker hotelopholdet. Men du hjælper Goodwings og deres partner-NGO’er med at gøre verden til et bedre sted.

Vil du også være med til at ændre verden – et hotelophold ad gangen, så kan du oprette dig og din virksomhed her >>