Invitation: Are you leading the beat?

Kom med, når den danske B Corp-bevægelse d. 23.-24. september samles med andre europæiske B Corps og To B’s i de smukke omgivelser i Amsterdams Muziekgebouw til det årlige B Corp Summit.

B Corp Summit – Lead the Beat er et samlingspunkt for alle de europæiske B Corps. Men i år er der også åbent for virksomheder, der endnu ikke er blevet certificerede, så også de kan lade sig inspirere.

I år byder programmet på mange spændende talks fra:

  • Rick Ridgeway, VP Environmental Initiatives, Patagonia
  • Jon Elkington, Founding Partner, Volantis (det er ham, der er ophavsmanden til the triple bottom line)
  • Rozanne Davies, Head of Sustainability, Innocent
  • Jay Coen Gilbert, Co-founder, B Lab
  • Blandine Stefani, B Corp Director, Danone
  • … og mange flere, du kan se her >>

Til årets B Corp Summit vil der udover spændende Key Note Speaks også være workshops, der tager udgangspunkt i, hvordan man kan ændre verden til bedre – både på individuelt, industrielt, forretningsmæssigt eller systemisk plan.

Der vil også være mulighed for at netværke med de andre danske og europæiske B Corp-virksomheder, etablere samarbejder, lade sig inspirere og få den nyeste nye viden inden for din branche ift. bæredygtighed og SDG’erne.

Tag med! Blandt de deltagende virksomheder er allerede Ben & Jerry’s, Innocent, Tony’s Chocolonely – og hvorfor ikke også din virksomhed?

Hvad koster det?
Prisen for B Corp-certificerede virksomheder er €599 og €699 for ikke-certificerede virksomheder. Du kan sikre dig din billet her >>
… Og når I nu har købt billet, så husk at booke jeres overnatninger fra vores danske B Corp, Goodwings her >>  

Tid og sted:
23. september kl. 8.30 – d. 24. september kl. 19.00

Muziekgebouw
Piet Heinkade 1
1019 BR Amsterdam