Vær med til at teste B Lab og UN Global Compacts nye SDG-management værktøj

I starten af 2020 offentliggøres resultatet af et samarbejde mellem B Lab og UNGP: SDG Action Manager, der hjælper din virksomhed med at måle dets impact på FN’s Verdensmål. Meld dig til beta-tester og få indsigt i værktøjet allerede nu.

Der er 10 år til, at FN’s Verdensmål skal være indfriet, og vi har travlt for at sige det mildt. Derfor har B Lab, der står for udviklingen af The B Impact Assessment og UN Global Compact indgået et samarbejde om at inkorporere FN’s Verdensmål i impact management-værktøjet. Det er der kommet platformen SDG Action Manager ud af.

Platformen hjælper virksomheder med at måle det aftryk, virksomheden har på specifikke Verdensmål for at lade data bakke op om det positive aftryk, mange virksomheder har på verdens vigtigste agenda.

Selvom værktøjet først lanceres i januar 2020, kan du allerede nu melde dig som betatester og få indsigt i, hvordan din virksomhed kan måle jeres impact på FN’s Verdensmål.

Tilmeld dig her >>