MäRK

– Vi forandrer verden én virksomhed ad gangenMärk er et værdibaseret fællesskab og konsulenthus med det formål at være med til at ændre verden til det bedre – én  virksomhed ad gangen. Et formål født ud af en stærk ambition om, at vi har behov for nye forretningsmodeller og for at virksomheder skal og kan bruge kerneforretningen til at løfte samfundsmæssige udfordringer. Vi tror på, at succesfulde brands er meningsfulde brands, der ikke konkurrerer om at være bedst i verden, men bedst for verden. Hvor de skaber løsninger, der forbedrer menneskers liv og gør en forskel i det samfund, de er en del af. Fordi det giver mening for medarbejderne og kunderne – og ikke mindst har en positiv effekt på bundlinien.

Vi er strategiske og kreative rådgivere, der inspirerer, udfordrer, rådgiver og flytter bestyrelser, ledere og virksomheder fra et gammelt mindset til nyt, der handler om nytænkning og bæredygtig vækst. Med fokus på øget helhedsforståelse, mening og selvledelse, der revitaliserer, så både virksomhed og verden bliver et bedre sted at være.

Hvorfor er MäRK en del af B Corp bevægelsen

Vi har valgt at starte MäRK op ud fra principperne i B Corp bevægelsen, fordi vi insisterer på at være en del af et godt selskab. God for mennesker og god ved verden. Vi har en stærk tro på, at virksomheder er den mest kraftfulde driver for at skabe forandring i verden. Og derfor har vi brug for flere meningsfulde virksomheder, der går forrest og er med til at skabe et mere bæredygtigt samfund, hvor økonomisk forretningsforståelse står side om side med en større samfundsmæssig bevidsthed. Virksomheder, der som en naturlig del af deres kerneforretning skaber løsninger, der forbedrer menneskers liv og løser samfundsproblemer – store som små. B Corp bevægelsen giver et perfekt afsæt for dette.